Chiftelute din carne cu ceapa verde si cascaval

de Dulciuri cu Georgiana in Porc, 25 Feb 2018 | 5310 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne tocata porc-vita
  • 2 oua
  • 50 g cascaval
  • 3-4 fire ceapa verde
  • sare,piper,boia dulce, cimbru,praf de usturoi
  • 2 cartofi mici
  • ulei pentru prajit
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute din carne cu ceapa verde si cascaval:

Fierbem cartofii.

Amestecam carnea cu ouale, firele de ceapa verde tocate, mirodeniile, cartofii zdrobiti si cascavalul ras. Am folosit de la ceapa numai partea verde.

Formam bilute si le prajim in uleiul incins. Scoatem chiftelutele de la prajit intr-un vas cu hartie de bucatarie pentru a absorbi grasimea.

Foarte bune si ca aperitiv si ca fel principal alaturi de o salata.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute din carne cu ceapa verde si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 40 %
999.99 lei
599.99 lei

COMENTARII (16)

Dulciuri cu Georgiana 1

23.03.2018, 21:35

Multumesc frumos !

mihaelar63 1

08.05.2018, 16:26

miki_a 1

09.05.2018, 06:44

Foarte bune Cu ceapă verde și cașcaval!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Fasole batuta in crapatura de carnat